Splošni pogoji poslovanja InnerMakeupRoom

Splošni pogoji poslovanja spletni strani innermakeuproom.si in splošni pogoji spletnih nakupov Društvo STIK so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), v skladu z Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) ter na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

S spletno trgovino in storitvami www.innermakeuproom.si (v nadaljevanju »portal«) upravlja Društvo STIK, ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju »ponudnik«). Ob registraciji v sistem, obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte, ter geslo. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnesenimi podatki. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa.

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje vadb, spletnih programov, spletne trgovine, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

Dostopnost informacij (povzetek zakonodaje)

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

 • identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
 • kontaktne naslove, ki omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
 • bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),
 • dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletni strani naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
 • pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
 • vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano ali že vsebujejo davke in ostale stroške,
 • način plačila, uveljavitve storitve in dostave,
 • časovno veljavnost ponudbe,
 • rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca reklamacija storitve ali koliko stane kupca vračilo izdelka,
 • pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.
Ponudba storitev in artiklov

Zaradi narave naših storitev (izvajanje spletnih vadb, predavanj, programov na različnih lokacijah in v studiu, izobraževanj, zasebne šole, tečajev, webinarjev in trgovine) se dogodki na spletni strani innermakeuproom.si pogosto ažurirajo in spreminjajo. Vsi programi se izvajajo pod vodstvom strokovno usposobljenega kadra, za katere se tako tako kader kot ponudnik innermakeuproom.si zavezujejo, da bodo ponujene storitve vedno najvišje kvalitete in v zadovoljstvo uporabnikov.

Innermakeuproom.si si prizadeva za natančnost in ažurnost urnikov.

Načini plačila za storitve

Na spletni strani innermakeuproom.si/ ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

Storitve
 • preko plačilnih kartic Master Card, Visa (Stripe).

Ponudnik izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški. Kupoprodajna pogodba je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna na njegovem e-mailu.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu.

Cene za storitve

Objavljene cene veljajo za vse stranke. Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila in pod zgoraj navedenimi pogoji. Ponudnik bo po svojih najboljših močeh kupcu skušal ponuditi ustrezno cenovno rešitev, ki bo služila obojestranskemu zadovoljstvu.

Kupec vseh storitev mora za dostop do vadb, strokovnih vsebin ali spletnih vsebin plačati pred samim začetkom udeležbe. Mogoč je 7-dnevni brezplačni dostop do vsebin. Nadaljnje se dostop do vsebine plačuje mesečno. Mogoče je tudi plačilo za pol leta.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo z izdano elektronsko pošto, ki vsebuje potrditev naročila in račun. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca. Enako velja za artikle.

Cene za artikle

Vse cene so jasno izražene v vseh oblikah – z DDV, redna cena, spletna cena, razen če je izrecno napisano drugače. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila, če je artikel na zalogi in nimajo v naprej določene veljavnosti.

Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji.
Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Varnost

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil.

Pravica do odstopa od nakupa

Po nakupu odstop od nakupa ni možen. Lahko pa stranka kadarkoli prekine članstvo v Portalu.

Popusti in akcije

Ponudnik si pridrži pravico spreminjati ali odstraniti ponudbo tekočih akcij. V primeru, da je plačilo opravljeno preko plačilnega naloga UPN (TRR) in je akcija oz. promocija v tem času potekla oz. je bila odstranjena se ponudnik zavezuje, da bo upošteval akcijo oz. promocijo ob času, ko je bilo opravljeno plačilo. Popusti pri zakupu kart za vadbe veljajo, če se oseba prijavi na več različnih rednih vadb.

Pravica do zasebnosti

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov strank. Ti bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, lastne raziskave in analize in ostalo potrebno komunikacijo, prav tako bodo trajno varovane osebne slike tečajnikov pridobljene na tečajih. Izbrane slike tečajnikov bodo objavljene samo v primeru dogovora in pisnega soglasja tečajnika o njihovi objavi.

Varovanje osebnih podatkov

Vašim osebnim podatkom posvečamo posebno skrb in pozornost. Vsi podatki, ki jih vnesete ob naročilu so skrbno varovani in jih v nobenem primeru ne posredujemo tretjim osebam. Trudimo se, da so naše spletne trgovine v skladu z regulativo in se zavedamo občutljive narave tega področja.

Obiskovalec z izvedeno registracijo dovoljuje ponudniku zbiranje in uporabo osebnih podatkov, ki jih vnese pri registraciji. Vsi podatki, ki jih obiskovalec navede pri registraciji, so namenjeni poslovanju ponudnika, ki jih ne posreduje v druge namene ali tretji osebi. Podatki, ki jih zbira in obdeluje spletni portal, se razkrijejo le v izrednem primeru, če je taka obveznost določena v zakonu ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov spletne trgovine. Ob morebitnem “vdoru” v računalniški sistem ne nosimo odgovornosti!

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

Za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik, ponudnik ne odgovarja. 

S strinjanjem s pogoji poslovanja, potrjujete, da želite prejemati e-sporočila, ki se nanašajo na ponudbo izdelkov in storitev, ki jih trži Društvo STIK. Podano privolitev lahko kadarkoli prekličete. 

Upravitelj spletne trgovine www. innermakeuproom.si, Društvo STIK, je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) ) in v skladu z Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Vaši osebni podatki bodo predmet obdelave zgolj za namene, s katerimi izrecno soglašate in ki ga dovoljuje veljavna zakonodaja. Privolitev v posredovanje osebnih podatkov je prostovoljna, soglasje pa lahko na isti način, kot ste ga podali, tudi kadarkoli prekličete. V primeru, da osebnih podatkov ne posredujete oz. v kolikor soglasje prekličete, Društvo STIK, ne more izpolniti namena, za katerega se podatki zbirajo. Poleg tega imate pravico do dostopa do podatkov, pravico do popravka, pravico do izbrisa (»pravica do pozabe«), pravico do omejitve obdelave, pravico do ugovora ter pravico do prenosljivosti podatkov. Za uveljavljanje prej omenjenih pravic oz. morebitnih pritožb vas prosimo, da se obrnete na pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov, in sicer na naslova za: Pooblaščena oseba za varstvo podatkov, Društvo STIK, Celjska cesta 3a, 3250 rogaška Slatina ali na e-mail naslov: innermakeuproom@gmail.com.

Če menite, da obdelava osebnih podatkov krši določila na področju varstva osebnih podatkov, imate pravico vložiti pritožbo tudi pri Informacijskemu pooblaščencu (https://www.ip-rs.si/).

Za potrebe poslovanja spletne trgovine www.petielement.si zbira naslednje uporabnikove podatke:

 • ime in priimek,
 • naslov in kraj bivanja,
 • naslov elektronske pošte (vaše uporabniško ime),
 • kontaktno telefonsko številko,
 • geslo v šifrirani obliki,
 • ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletni trgovini www. innermakeuproom.si

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo. Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega portala. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko spletne trgovine med drugimi shranijo tudi druge piškotke, kot so piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletnega mesta).

Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku podjetja Društvo STIK. shranjujejo trajno. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca, njihova veljavnost pa je maksimalno 2 leti.

Upravitelj spletne trgovine www. innermakeuproom.si lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Društvo STIK podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Dostavni službi (npr. Pošta Slovenije) bomo zaupali le uporabnikov naslov za dostavo. Z uporabnikom bomo stopili v stik preko sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.

Izjemno razkritje osebnih podatkov

Podatki, ki jih podjetje Društvo STIK zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov Društva STIK.

O piškotkih

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletni portal ob vašem obisku pošlje brskalniku (Firefox, IE Explorer, Edge, Opera, ipd.). Tako vas spletni portal prepozna in si s tem zapomni podatke o vašem obisku in vam omogoči prijazno ter enostavnejšo spletno storitev. S pomočjo piškotkov prilagajamo vsebino na naši spletni strani, si zapomnimo vaše preference in beležimo obisk naše spletne trgovine. Brskanje po naši spletni trgovini je s piškotki prijetnejše, hitrejše in predvsem učinkovitejše.

Seznam piškotkov, ki jih uporabljamo

Storitev Google Analytics nastavi naslednje piškotke:

 • _ga, 2 leti. To naključno ustvarjeno število se uporablja za določitev unikatnih obiskovalcev našega spletnega mesta.
 • _gid, 24 ur. To naključno ustvarjeno število se uporablja za določitev unikatnih obiskovalcev našega spletnega mesta.
 • _gat, 1 minuta. Omejevanje pogostosti zahtevkov.

Ukinitev uporabniškega računa

Če želite v spletni trgovini www.innermakeuproom.siukiniti vaš uporabniški račun, lahko to storite s prijavo v vaš uporabniški račun in izberete možnost »Trajno izbrišite moje podatke« oziroma nam zahtevek pošljite po elektronski pošti na innermakeuproom@gmail.com.

V sporočilu je obvezno potrebno navesti naslednje podatke:

 • V naslovu sporočila: Ukinitev uporabniškega računa
 • V vsebini naročila : a) ime in priimek uporabnika, b) naslov uporabnika, c) elektronska pošta, s pomočjo katere je bil odprt uporabniški račun

Zahtevek za ukinitev uporabniškega računa mora biti poslan z elektronskega naslova, s katerim je bil uporabniški račun odprt. O ukinitvi vas bomo obvestili preko elektronske pošte.

Komunikacija

Z uporabnikom sme ponudnik stopiti v stik preko e-maila ali telefona posredovanega na prijavnem obrazcu samo za namene opominov, popravkov, obvestil ali informacij o spremembah podatkov zasebne šole, tečajev ali webinarjev. Stranka lahko ponudnika kontaktira prek e-maila innermakeuproom@gmail.com.si ali telefona 051 426 101 v času uradnih ur in sicer: od ponedeljka do petka med 08:00 in 12:00.

Avtorske pravice

Vse informacije, posnetki in podobe, ki so objavljene na spletnem mestu https://www. innermakeuproom.si /, so last Društva STIK in so predmet avtorske zaščite ali drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.

Vsebine, objavljene na teh spletnih straneh, se lahko uporabljajo izključno za osebne namene, in se jih ne sme spreminjati, prepisovati, razmnoževati, ponovno objavljati, pošiljati po pošti ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja Društva STIK.

Izbrana vsebina na teh spletnih straneh je dostopna zgolj uporabnikom, ki so za navedene storitve izvedli plačilo. Deljenje uporabniškega dostopa ali katerakoli druga možnost deljenja kupljenih vsebin, predstavlja kršenje avtorskih pravic Društva STIK.

Društvo STIK aktivno uveljavlja pravice do intelektualne lastnine v največjem možnem obsegu, ki ga omogoča zakonodaja.

Odveza odgovornosti

Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih spletnih straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti storitev, število prostih mest in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe pravočasno popraviti podatkov. 

Izključitev odgovornosti

Društvo STIK Rogaška Slatina spoštuje uradno medicino in obiskovalcev na noben način ne odvrača od uradnega medicinskega zdravljenja, temveč kvečjemu le-to podpira. Uporaba naših spletnih vsebin, uporaba naših programov, terapij, svetovanj in drugih storitev je izključno na lastno odgovornost.

Naša dejavnost ne spada pod uradno priznano medicino in ni kvalificirana za nudenje psihološke pomoči posamezniku; za to so pristojni ustrezni državni organi. V primeru, da prejmemo elektronsko pošto z vsebino, ki ni v naši pristojnosti in je v pristojnosti tovrstnih državnih organov, bomo tovrstno elektronsko pošto po naši uradni dolžnosti nemudoma posredovali pristojnim organom. To velja le za primere elektronske pošte iz katere je razvidno, da je posameznik v labilnem psihološkem stanju in lahko ogroža lastno varnost ali varnost drugih. Enako velja za primere sporočil z neprimerno vsebino.

Različne oblike svetovanja, izobraževanja, dogodki, članki, produkti, vsi tretmaji in storitve ter audio/video vsebine objavljene na tej spletni strani, ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči ali uradno priznane izobraževalne programe. V okviru našega podjetja, izvajamo storitve, ki v nikakršni meri ne nadomeščajo uradne medicine, tradicionalnega terapevtskega pristopa ali zdravljenja. Svoje izkušnje in znanje, ki smo ga pridobili preko izobraževanj pri različnih avtorjih in programih v Sloveniji in tujini, delimo izključno z namenom izboljšanja kvalitete življenja posameznika in v nobenem primeru ne gre za zdraviteljstvo.

Beseda ‘zdravljenje’ ali ‘zdraviteljstvo’, je omenjena zgolj v smeri izboljšanja kvalitete življenja in nikakor v smeri fizičnega ali psihološkega zdravljenja. Za obisk izobraževanja, svetovanja, kateregakoli dogodka, tretmaja ali storitve v okviru našega podjetja ter za naročilo storitev in produktov v spletni trgovini, posameznik v celoti prevzema lastno odgovornost. V primeru dvoma ali so naša svetovanja, izobraževanja, dogodki, tretmaji in storitve primerni za vas oz. za nekoga, ki je v procesu zdravljenja (fizičnega ali psihološkega) svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom. S prijavo in udeležbo na naše dogodke, izobraževanja, storitve in tretmaje ter z naročilom storitev in produktov v naši spletni trgovini, se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo ali uporabo produktov. Ob neprimerni uporabi naših storitev, produktov in vsebin uporabnika, ponudnik ne prevzema nikakršne odgovornosti.

Kopiranje ali nepooblaščeno posredovanje teksta ali strukture terapij je strogo prepovedano.
Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik je dolžan vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Kupec se lahko v primeru težav na ponudnika lahko obrne prek elektronske pošte ali telefona. Postopek za oddajo pritožb je možen preko elektronske pošte ali pisno na naslov podjetja. Ponudnik se obvezuje, da se bo v roku petih delovnih dni odzval na pritožbo s predlogom poteka nadaljnje obravnave postopka.

Ponudnik si prizadeva, da bo po svojih najboljših močeh potrudil, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Izvensodno reševanje potrošniških sporov

Društvo STIK skladno z zakonskimi normativi ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

Društvo STIK kot ponudnik blaga in storitev, ki se ukvarja s spletno trgovino na območju EU, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na elektronski povezavi http://ec.europa.eu/odr. Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, UREDBA (EU) št. 542/2013 EVROPSKEGA PARLAMENTA IN SVETA  z dne 21. maja 2013 o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (EU) št. 2006/2004 in Direktive 2009/22/ES (Uredba o spletnem reševanju potrošniških sporov).

 

Ta izjava je bilo nazadnje posodobljena: 11.4.2023.